Waarover praat je aan tafel? Wie bedien je eerst en waarom? Wanneer eten we met onze handen? Hoe eet je moeilijke gerechten zoals artisjok, kreeft, fingerfood of asperges?
Ontdek het hier met onze unieke etiquettetests. Beantwoord de vragen en je krijgt onmiddelijk je score voorgeschoteld. Indien je geslaagd bent kan je ook ons uniek Hospitality Creators getuigschrift downloaden en ophangen!
0 of 20 antwoorden completed
Questions:
You must fill out this field. |
|
You must fill out this field. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
0 of 20 antwoorden answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Hoe open je best een fles champagne?
Bedienen we onze gasten langs links of langs rechts?
Aan welke kant van het bord wordt het broodbordje klassiek geplaatst?
Hoeveel cm bedraagt de ideale schuimkraag bij een glas bier van 25cl?
Je bent de personal assistente (secretaresse), op stap met je baas niet werk gerelateerd. Wie houdt de deur voor wie open?
Aan welke zijde staat de vingerbowl?
Is een assistentiehond welkom in een restaurant?
Wat doen we met het broodje?
In welke volgorde moeten we het bestek nemen ten opzichte van het bord?
Wat is ‘brosseren’?
Hoe eet je oesters op restaurant?
Wanneer wordt bij een à la carte het bestek voor het nagerecht gelegd?
Hoe nemen we wijn- en champagneglazen vast?
Wat betekend de term ‘bleu chaud’?
Mogen we onze pink omhoog steken wanneer we drinken?
Je hebt de hik tijdens een etentje, wat doe je?
Met welk bestek eten we spaghetti?
Wanneer mag je spek eten met je handen?
Wanneer mag je beginnen eten als je in een groot gezelschap bent en je tafel meer dan 12 personen omvat?
Welke hand moet je proper houden als je met één hand eet?