Waarover praat je aan tafel? Wie bedien je eerst en waarom? Wanneer eten we met onze handen? Hoe eet je moeilijke gerechten zoals artisjok, kreeft, fingerfood of asperges?
Ontdek het hier met onze unieke etiquettetests. Beantwoord de vragen en je krijgt onmiddelijk je score voorgeschoteld. Als je geslaagd bent, kan je ook een echt Hospitality Creators getuigschrift downloaden en ophangen!
0 of 19 antwoorden completed
Questions:
You must fill out this field. |
|
You must fill out this field. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
0 of 19 antwoorden answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Hoe gebruik je een vingerbowl?
Waar wordt de soeplepel gelegd wanneer de soep op is?
Wat betekent ‘Abaisser’?
Waar leg ik mijn servet als ik tijdens het eten van tafel moet opstaan?
Hoe moet je het laatste restje van je soep opeten?
Wat zijn ‘Mignonettes”?
Wat versta je onder ‘Casual gekleed’?
Mag je borstvoeding geven op restaurant?
Kan je niet op een uitnodiging ingaan, dan zeg je:
Je moet een tafelindeling maken, hoe plaats je de koppels?
Hoe presenteer je als kelner/dienster de suggesties aan tafel wanneer het er meer dan 3 zijn?
Wat voor soort kaarsen plaats je niet op tafel
In welke volgorde worden volgende gerechten geserveerd?
Wanneer wordt een speech aan tafel het best gehouden?
Mag je als linkshandige je gasten langs de linkerzijde bedienen?
Welke kleur van bloemen geven we het best niet aan oude mensen?
Wanneer doe je je geschenk open?
Hoe lang duurt een goede trouwspeech?
Wat doet de gastvrouw wanneer er een vegetariƫr aan tafel zit?