Waarover praat je aan tafel? Wie bedien je eerst en waarom? Wanneer eten we met onze handen? Hoe eet je moeilijke gerechten zoals artisjok, kreeft, fingerfood of asperges?
Ontdek het hier met onze unieke etiquettetests. Beantwoord de vragen en je krijgt onmiddelijk je score voorgeschoteld. Als je geslaagd bent, kan je ook een echt “Hospitality Creators” getuigschrift downloaden en ophangen!
0 of 18 antwoorden completed
Questions:
You must fill out this field. |
|
You must fill out this field. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
0 of 18 antwoorden answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Wat doe je met onverwachte gasten wanneer het niet uitkomt?
Wat wordt als onbeleefd gezien bij een afspraak op restaurant?
Hoe krijg je aandacht van het bedienend personeel?
Wie proeft de wijn?
Wat mag niet volgens de bel etiquette?
Wanneer is het oké om je ellebogen op tafel te leggen?
Welke 3 zintuigen gebruiken we het meest om dranken en gerechten te beoordelen?
Wat is de ideale temperatuur voor het serveren van een rode wijn?
Indien er iemand wenst te bidden aan tafel, wat doe je dan?
Mag je je zakken legen aan tafel?
Hoe kan je een nies uitstellen?
Wat is sabreren?
Wat doe je als je plots ruikt dat iemand een windje gelaten heeft?
Mag je je make-up bijwerken aan tafel?
Met welke beleefdheidsvorm spreek je iemand aan die je niet kent en die jonger is dan jezelf?
Wat wordt er bedoeld met de “gasten door de maaltijd begeleiden” wanneer je als medewerker in een restaurant een tafel bedient?
Hoe vraag je aan je gasten op restaurant of alles in orde is?
Wat betekent de term “A Blanc”?