Neem voorsprong! Kevins Strubbe werkte samen met Horecaforma dit e-book uit over een domein waarin hij al jaren trainingen geeft en hij dan ook wel een expert mag genoemd worden.

De horecasector beschikt over een aantal unieke troeven: beleving en gastvrijheid. Maar spelen we deze troeven genoeg uit om meer omzet te genereren? Daarover gaat het in dit gratis e-book voor de horecasector.

In dit e-book:

  • 3 misverstanden over verkopen in de horeca weerlegd
  • Weten wàt je wil verkopen
  • Je product kennen
  • 12 tips voor een gastvrije bediening en onthaal: zo doe je aan upselling
  • Een eenvoudig verkoopsysteem ontwikkelen

Wat brengt het je op?

  • Tevreden gasten die met plezier meer uitgeven
  • Een beter imago van de zaak
  • Betere reviews
  • Een aangenamer contact met de gasten
    Meer voldoening krijgen als kelner of onthaalmedewerker
    En als het mee zit … meer fooi 😉
dit ebook helpt je om op een gastvrije manier meer te verkopen

Wil je graag dit ebook ontvangen om meer te weten te komen hoe je meer kan verkopen in je restaurant, je b&b of hotel? Klik hieronder op de knop, vul je e-mailadres in en klaar!

Wil je graag dit ebook ontvangen om meer te weten te komen hoe je meer kan verkopen in je restaurant, je b&b of hotel? Klik hieronder op de knop, vul je e-mailadres in en klaar!