Luchtige en leerrijke voordrachten en trainingen over etiquette? Hospitality Creators.

Onze voordrachten en trainingen over etiquette vertellen u alles wat u altijd over het onderwerp etiquette wilde weten. Ze zijn uiterst geschikt om het belang van de hedendaagse omgangsvormen duidelijk te maken aan genodigden of collega’s. Bovendien zorgen we ervoor dat de uitleg steeds luchtig, maar altijd leerrijk blijft.

In onze presentaties leggen we graag uit wat etiquette in onze huidige maatschappij voor u als meerwaarde kan betekenen, en dat zowel privé als professioneel.

De voordrachten en trainingen zijn praktisch en vertrekken vanuit een aantal concrete voorbeelden. Op het einde heeft iedereen een aantal concrete toepassingen op zak waarmee hij of zij aan de slag kan. U en uw publiek wandelen sowieso een pak slimmer naar buiten.

Inhoud voordrachten en trainingen?

Tijdens de voordrachten en trainingen komen de volgende zaken aan bod:

  • Klassieke etiquette: wie loopt waar, bestekregeltjes …
  • De evolutie van onze omgangsvormen en de zaken die hier invloed op hebben
  • De moderne etiquette: gsm, internet, dating …
  • Het nut van de juiste omgangsvormen in het sociale en bedrijfsleven
  • De buitenlandse etiquette: hier tonen we aan dat onze etiquette niet per definitie de enige juiste is.

Een voordracht duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Indien u dat wenst kan die langer of korter duren. U kan een voordracht ook boeken in combinatie met een lunch of diner.

Tijdens de trainingen van een halve of hele dag gaan we veel dieper in op bovenstaande onderwerpen. Ook hier vindt Hospitality Creators het belangrijk om zoveel mogelijk de opleiding aan uw vraag aan te passen. Hebt u liever wat meer focus op buitenlandse etiquette of op moderne tafeletiquette? Geen probleem, wij werken het graag verder voor u uit!

Meer info nodig?

Neem contact met ons op als u meer info wil over ons aanbod voordrachten en trainingen. Uiteraard volledig vrijblijvend. Snel, beleefd en klantvriendelijk antwoord verzekerd, volgens de regels van de etiquette.

Hieronder zie je een overzicht van onze opleidingen over etiquette.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Schrijf u in op onze nieuwsbrief dan!

Heeft u interesse om eens vrijblijvend met ons te praten en ideeën uit te wisselen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.