Elk ho.re.ca-bedrijf is totaal anders en de begeleiding ervan vergt dan ook telkens een andere aanpak. Onze begeleidingstrajecten zijn er voor iedereen en vanzelfsprekend altijd op maat.

Hospitality Creators helpt even graag:

  • het eetcafé om de hoek in de zoektocht naar een eigen identiteit,
  • een sterrenrestaurant bij het optimaliseren van zijn flow en foodcost,
  • een pretpark, bedrijfsrestaurant of ziekenhuis bij het vormgeven van de catering.

 

Een greep uit ons aanbod begeleidingstrajecten

  • Uitwerken en optimaliseren van concepten en businessplannen
  • Concrete opvolging van concepten en businessplannen
  • Ondersteuning en uitwerking van nieuwe producten
  • Uitwerken van financiële plannen
  • Omtoveren van uw gasten tot ambassadeurs
  • Optimalisatie van de rendabiliteit door volledige doorlichting
  • Zoeken naar en opvolgen van de juiste leveranciers
  • Optimalisatie van de kwaliteit in de customer journey
  • Begeleiding van uw operationeel of managementteam
  • Uitwerken van HACCP-plannen
  • Projectmanagement
  • Uitwerking van sales- en marketingplannen
  • Interimmanagement (keukenchef, hoteldirecteur, food & beverage manager …)
  • Uitwerking en opvolging van uw IT (website, nieuwsbrieven, sociale media …)

Hebt u begeleidingstrajecten nodig voor zaken die u niet terugvindt in de bovenstaande lijst? Geen nood, we zijn er zeker van dat u ook daarvoor bij ons terechtkan. Hospitality Creators zoekt met u mee naar een geschikte oplossing voor de meest uiteenlopende vragen.

Hoe lang duren deze trajecten?

Afhankelijk van uw wensen en opdracht kunnen onze begeleidingstrajecten enkele dagen duren. We kunnen ook jaarovereenkomsten sluiten waarbij we wekelijks welomlijnde zaken voor u opvolgen of uitwerken. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Neem contact met ons op, en we bekijken wat mogelijk is.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Schrijf u in op onze nieuwsbrief dan!

Heeft u interesse om eens vrijblijvend met ons te praten en ideeën uit te wisselen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.