Toptrainer! Goed voorbereid, altijd ruim op tijd, het klaslokaal staat steeds netjes klaar om de deelnemers te ontvangen, goed onderbouwde, dynamische lessen, steeds fijn contact met de kandidaten.
Na onze jarenlange samenwerking bij Proximus, ik als planner, jij als trainer zijn deze woorden meer dan gepast!
Je gegevens staan hier nog steeds genoteerd zodra we beroep moeten doen op een externe trainer!!

Succes!
Regina

Regina Welleman
Supervisor Commerciële Administratie | SLS- KMP

Enkele jaren geleden heb ik regelmatig met Frédéric samengewerkt in het kader van trainingen voor verkopers. Hij is multi-skilled en kan worden ingeschakeld voor trainingen rond product setup, selling tips, detail info,… Het geweldige aan de samenwerking is ook dat hij zeer ‘Can Do’ is en zeer snel de noden van zijn publiek kan inschatten.
Tijdens trainingen kan Frédéric zich aanpassen waar nodig: inspelen op het publiek, interactie creëren, content aanpassen in functie van de mensen die voor hem zitten, veel praktijkgerichte voorbeelden geven en zo kan ik nog wel even doorgaan. Deelnemers vervelen zich niet en onthouden dankzij de voorbeelden beter wat hen verteld is geweest.
En zoals het een goeie trainer betaamt, is ook zijn administratie in orde. Afspraken worden gerespecteerd en feedback over de kandidaten kwam altijd overeen met andere trainers, zelfs al betrof het een sessie van slechts 1 dag. Het was echt een plezier om met hem samen te werken, altijd in een positieve & ontspannen sfeer.

Stijn Van Itterbeeck
Channel Specialist | CBU/SLS/OCO

Ben je op zoek naar een gepassioneerde, commercial-driven en ervaren trainer ? Dan ik Frédéric absoluut aanbevelen. We leerden elkaar kennen toen hij bij Proximus een langlopende (lees : meerdere jaren) freelance opdracht met veel gevoel voor verantwoordelijkheid op zijn schouders nam. Frédéric nam er de product & verkoopsopleiding voor het retail landschap (zowel eigen winkels, franchsising als externe partners ) voor zijn rekening. Hij slaagde erin perfect te ‘blenden’ met de doelgroep en de verkopers (juniors en meer ervaren profielen) mee op sleeptouw te nemen en te enthousiasmeren voor het vak. Bovendien is Frédéric zeer flexibel en multi-inzetbaar. Zijn perfecte tweetaligheid is een troef die de kers op de taart vormt.

Dominiek Willaert
Agile Coach at Proximus