In de ho.re.ca en de toeristische sector worden helaas nog steeds veel faillissementen geregistreerd. De invoering van de witte kassa, de hoge commissies van boekingskantoren, de terreuraanslagen, het Covid 19-virus … Het zijn allemaal invloeden waartegen men in deze branche het hoofd moet bieden. Begeleiding ho.re.ca & toerisme is dus zeker aangewezen. Vaak slaagt een goede begeleiding erin een faillissement te vermijden en de onderneming opnieuw het juiste pad te doen inslaan.

Gelukkig merken we een grote inhaalbeweging op het vlak van professionalisering in de sectoren ho.re.ca en toeristisme. Veel ondernemingen vonden zich intussen opnieuw uit, en dat is iets dat we alleen maar kunnen toejuichen.

Toch blijft begeleiding ho.re.ca & toerisme een must

Mensen verwachten veel van een bedrijfsleider. Zo verwachten ze dat u niet alleen op de hoogte bent van het operationele reilen en zeilen van uw zaak, maar ook alles tot in de kleinste details kent over personeelszaken, boekhouding, foodcost, winstmarges, marketing, IT & sociale media, productontwikkeling, de nieuwste bar- en zaaltechnieken …

Met hoeveel passie u uw job ook doet, soms is het een goed idee om u te concentreren op wat u grààg doet. Op datgene waar u goed in bent. Voor de rest laat u zich beter bijstaan door mensen die goed zijn in wat zij doen. U daarom laten begeleiden is zeker een goed idee.

We beseffen heel goed dat één wonderboy/girl alleen niet met al deze verschillende onderdelen kan jongleren. Daarom werken we bij Hospitality Creators samen met verschillende enthousiaste vakspecialisten. Elk van hen heeft zich op één of meerdere domeinen toegelegd. Via ons uitgebreid netwerk van experten vinden we ongetwijfeld de gepaste consultant voor u.

Optimale ondersteuning… dat is waar onze trainingen en begeleidingstrajecten op het vlak van begeleiding ho.re.ca & toerisme allemaal om draaien.

Bekijk hier onze begeleidingstrajecten

Blijft u graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Schrijf u in op onze nieuwsbrief dan!

Heeft u interesse om eens vrijblijvend met ons te praten en ideeën uit te wisselen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Klik hier om ons te contacteren