Waarover praat je aan tafel? Wie bedien je eerst en waarom? Wanneer eten we met onze handen? Hoe eet je moeilijke gerechten zoals artisjok, kreeft, fingerfood of asperges?
Ontdek het hier met onze unieke etiquettetests. Beantwoord de vragen en je krijgt onmiddelijk je score voorgeschoteld. Als je geslaagd bent, kan je ook een echt “Hospitality Creators” getuigschrift downloaden en ophangen!
Quiz Summary
0 of 18 antwoorden completed
Questions:
Information
You must fill out this field. |
|
You must fill out this field. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
You must first complete the following:
Results
Results
0 of 18 antwoorden answered correctly
Your time:
Time has elapsed
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Categories
- moderne tafeletiquette 3 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Review
- Answered
- Correct
- Incorrect
-
Question 1 of 18
1. Question
Wat doe je met onverwachte gasten wanneer het niet uitkomt?
CorrectIncorrect -
Question 2 of 18
2. Question
Wat wordt als onbeleefd gezien bij een afspraak op restaurant?
CorrectIncorrect -
Question 3 of 18
3. Question
Hoe krijg je aandacht van het bedienend personeel?
CorrectIncorrect -
Question 4 of 18
4. Question
Wie proeft de wijn?
CorrectIncorrect -
Question 5 of 18
5. Question
Wat mag niet volgens de bel etiquette?
CorrectIncorrect -
Question 6 of 18
6. Question
Wanneer is het oké om je ellebogen op tafel te leggen?
CorrectIncorrect -
Question 7 of 18
7. Question
Welke 3 zintuigen gebruiken we het meest om dranken en gerechten te beoordelen?
CorrectIncorrect -
Question 8 of 18
8. Question
Wat is de ideale temperatuur voor het serveren van een rode wijn?
CorrectIncorrect -
Question 9 of 18
9. Question
Indien er iemand wenst te bidden aan tafel, wat doe je dan?
CorrectIncorrect -
Question 10 of 18
10. Question
Mag je je zakken legen aan tafel?
CorrectIncorrect -
Question 11 of 18
11. Question
Hoe kan je een nies uitstellen?
CorrectIncorrect -
Question 12 of 18
12. Question
Wat is sabreren?
CorrectIncorrect -
Question 13 of 18
13. Question
Wat doe je als je plots ruikt dat iemand een windje gelaten heeft?
CorrectIncorrect -
Question 14 of 18
14. Question
Mag je je make-up bijwerken aan tafel?
CorrectIncorrect -
Question 15 of 18
15. Question
Met welke beleefdheidsvorm spreek je iemand aan die je niet kent en die jonger is dan jezelf?
CorrectIncorrect -
Question 16 of 18
16. Question
Wat wordt er bedoeld met de “gasten door de maaltijd begeleiden” wanneer je als medewerker in een restaurant een tafel bedient?
CorrectIncorrect -
Question 17 of 18
17. Question
Hoe vraag je aan je gasten op restaurant of alles in orde is?
CorrectIncorrect -
Question 18 of 18
18. Question
Wat betekent de term “A Blanc”?
CorrectIncorrect