Waarover praat je aan tafel? Wie bedien je eerst en waarom? Wanneer eten we met onze handen? Hoe eet je moeilijke gerechten zoals artisjok, kreeft, fingerfood of asperges?
Ontdek het hier met onze unieke etiquettetests. Beantwoord de vragen en je krijgt onmiddelijk je score voorgeschoteld. Als je geslaagd bent, kan je ook een echt “Hospitality Creators” getuigschrift downloaden en ophangen!
Quiz Samenvatting
0 van de 18 vragen afgerond
Vragen:
Informatie
Dit is een verplicht veld. | |
Dit is een verplicht veld. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
U moet eerst het volgende invullen:
Resultaten
Resultaten
0 of 18 questions answered correctly
Your time:
De tijd is verstreken
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Categorieën
- moderne tafeletiquette 3 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Review
- Beantwoord
- Goed
- Fout
- Vraag 1 van 18
1. Vraag
Wat doe je met onverwachte gasten wanneer het niet uitkomt?
GoedFout - Vraag 2 van 18
2. Vraag
Wat wordt als onbeleefd gezien bij een afspraak op restaurant?
GoedFout - Vraag 3 van 18
3. Vraag
Hoe krijg je aandacht van het bedienend personeel?
GoedFout - Vraag 4 van 18
4. Vraag
Wie proeft de wijn?
GoedFout - Vraag 5 van 18
5. Vraag
Wat mag niet volgens de bel etiquette?
GoedFout - Vraag 6 van 18
6. Vraag
Wanneer is het oké om je ellebogen op tafel te leggen?
GoedFout - Vraag 7 van 18
7. Vraag
Welke 3 zintuigen gebruiken we het meest om dranken en gerechten te beoordelen?
GoedFout - Vraag 8 van 18
8. Vraag
Wat is de ideale temperatuur voor het serveren van een rode wijn?
GoedFout - Vraag 9 van 18
9. Vraag
Indien er iemand wenst te bidden aan tafel, wat doe je dan?
GoedFout - Vraag 10 van 18
10. Vraag
Mag je je zakken legen aan tafel?
GoedFout - Vraag 11 van 18
11. Vraag
Hoe kan je een nies uitstellen?
GoedFout - Vraag 12 van 18
12. Vraag
Wat is sabreren?
GoedFout - Vraag 13 van 18
13. Vraag
Wat doe je als je plots ruikt dat iemand een windje gelaten heeft?
GoedFout - Vraag 14 van 18
14. Vraag
Mag je je make-up bijwerken aan tafel?
GoedFout - Vraag 15 van 18
15. Vraag
Met welke beleefdheidsvorm spreek je iemand aan die je niet kent en die jonger is dan jezelf?
GoedFout - Vraag 16 van 18
16. Vraag
Wat wordt er bedoeld met de “gasten door de maaltijd begeleiden” wanneer je als medewerker in een restaurant een tafel bedient?
GoedFout - Vraag 17 van 18
17. Vraag
Hoe vraag je aan je gasten op restaurant of alles in orde is?
GoedFout - Vraag 18 van 18
18. Vraag
Wat betekent de term “A Blanc”?
GoedFout