Waarover praat je aan tafel? Wie bedien je eerst en waarom? Wanneer eten we met onze handen? Hoe eet je moeilijke gerechten zoals artisjok, kreeft, fingerfood of asperges?
Ontdek het hier met onze unieke etiquettetests. Beantwoord de vragen en je krijgt onmiddelijk je score voorgeschoteld. Als je geslaagd bent, kan je ook een echt “Hospitality Creators” getuigschrift downloaden en ophangen!
Résumé de Quiz
0 of 18 questions completed
Questions:
Information
Vous devez remplir ce domaine. |
|
Vous devez remplir ce domaine. |
You have already completed the quiz before. Hence you can not start it again.
Quiz is loading…
You must sign in or sign up to start the quiz.
Vous devez d’abord complété le suivant :
Résultats
Résultats
0 of 18 questions answered correctly
Your time:
Temps écoulé
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
Catégories
- moderne tafeletiquette 3 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- Current
- Révision
- Répondu
- Exact
- Inexact
-
Question 1 de 18
1. Question
Wat doe je met onverwachte gasten wanneer het niet uitkomt?
ExactInexact -
Question 2 de 18
2. Question
Wat wordt als onbeleefd gezien bij een afspraak op restaurant?
ExactInexact -
Question 3 de 18
3. Question
Hoe krijg je aandacht van het bedienend personeel?
ExactInexact -
Question 4 de 18
4. Question
Wie proeft de wijn?
ExactInexact -
Question 5 de 18
5. Question
Wat mag niet volgens de bel etiquette?
ExactInexact -
Question 6 de 18
6. Question
Wanneer is het oké om je ellebogen op tafel te leggen?
ExactInexact -
Question 7 de 18
7. Question
Welke 3 zintuigen gebruiken we het meest om dranken en gerechten te beoordelen?
ExactInexact -
Question 8 de 18
8. Question
Wat is de ideale temperatuur voor het serveren van een rode wijn?
ExactInexact -
Question 9 de 18
9. Question
Indien er iemand wenst te bidden aan tafel, wat doe je dan?
ExactInexact -
Question 10 de 18
10. Question
Mag je je zakken legen aan tafel?
ExactInexact -
Question 11 de 18
11. Question
Hoe kan je een nies uitstellen?
ExactInexact -
Question 12 de 18
12. Question
Wat is sabreren?
ExactInexact -
Question 13 de 18
13. Question
Wat doe je als je plots ruikt dat iemand een windje gelaten heeft?
ExactInexact -
Question 14 de 18
14. Question
Mag je je make-up bijwerken aan tafel?
ExactInexact -
Question 15 de 18
15. Question
Met welke beleefdheidsvorm spreek je iemand aan die je niet kent en die jonger is dan jezelf?
ExactInexact -
Question 16 de 18
16. Question
Wat wordt er bedoeld met de “gasten door de maaltijd begeleiden” wanneer je als medewerker in een restaurant een tafel bedient?
ExactInexact -
Question 17 de 18
17. Question
Hoe vraag je aan je gasten op restaurant of alles in orde is?
ExactInexact -
Question 18 de 18
18. Question
Wat betekent de term “A Blanc”?
ExactInexact