Group Bruno heeft Kevin Strubbe leren kennen in 2014 toen wij met een pilot zijn gestart rond de combinatie “Meer en beter verkopen op de werkvloer” en “klantvriendelijkheid”. Het was voor alle drie de partijen nieuw: zowel voor Kevin, voor Horeca Forma als voor Group Bruno was het in het begin even zoeken naar de juiste manier van samenwerken maar deze werd snel gevonden. Het aanstekelijke enthousiasme van Kevin was hiervoor een belangrijke factor en wij ervaarden langs zijn kant een grote gedrevenheid om er iets van te maken.

Kevin houdt er van om op een positieve manier impact te hebben en is erg resultaatsgericht. Na vier keer een zeer uitgebreid traject met hem ingezet te hebben kunnen wij dan ook enkel maar bevestigen dat zijn werkmethode werkt en het niet bij loze woorden blijft.

Elke opleidingsreeks opnieuw zorgt Kevin voor een creatieve insteek om de “Fun & Motivatie”-factor voor onze medewerkers hoog te houden maar zorgt er tegelijk ook voor dat door herhaling het opzet (upselling / hospitality) niet uit het oog verloren geraakt.

Bij intensieve samenwerkingen vinden wij het belangrijk dat een trainer rekening houdt met onze behoeftes en verwachtingen en zich inleeft in ons bedrijf. Kevin zorgde er niet enkel voor dat hij zich inleefde in ons bedrijf en sector maar toonde aan dat ook een trainer verwachtingen kan overtreffen. Hij dacht regelmatig met ons mee en bracht op onverwachtse momenten ideeën aan die onze werking en klantenbeleving ten goede kwamen.

Luca Bruno