Als Horeca Forma zijn we steeds op zoek naar de meest kwalitatieve opleidingen voor de werknemers in de Horeca-sector.

Kevin Strubbe slaagt er telkens opnieuw in om kwaliteit met toegankelijkheid te combineren in de opleidingen waarvoor wij een beroep op hem doen.

Met zijn Horeca-achtergrond, waarin hij zowat alle niveaus doorliep, weet Kevin perfect waarover hij het heeft als hij tips en tricks geeft om de klanten nog beter te ontvangen en zo de gastvriendelijkheid binnen de zaak naar een hoger niveau te tillen.  Dat gastheerschap is natuurlijk niet alles, er moet ook geld in het laatje komen en tijdens de verkoopsopleidingen toont Kevin moeiteloos en geloofwaardig aan hoe beide gecombineerd kunnen worden.

Niet alleen slaagt hij er in dit te doen in groep, maar ook als begeleider/coach tijdens het werkplekleren brengt hij die boodschap en stuurt hij individueel bij.

In corona-tijden waren we ook opgetogen te zien dat Kevin deze boodschap ook virtueel kan overbrengen tijdens een aantal zeer gesmaakte webinars die we samen met hem organiseerden om de deelnemers klaar te stomen voor een gewijzigd horecalandschap na die crisis.

Tijdens onze intussen jarenlange samenwerking heeft Kevin ook steeds blijk gegeven van een grote betrouwbaarheid en flexibiliteit.  Niet alleen in het tijdstip waarop opleidingen gegeven kunnen worden, maar ook naar de inhoud ervan.  Bij het organiseren van bedrijfsopleidingen past hij de inhoud, in samenspraak met de verantwoordelijke, zonder probleem aan om die aan de specifieke noden van het bedrijf te laten beantwoorden.

Hoeft het gezegd dat Horeca Forma uitkijkt naar een nog jarenlange verdere samenwerking ?

Robin Vanderelst
Directeur

www.horecaforma.be