Personalia
Naam: Van de Cloot
Voornaam: Bart
Geboortedatum: 10 mei 1973
Adres: Oudstrijderslaan 23, 2980 Zoersel
Telefoon: (+32) 0478 911 009
Mail: bart@hospitality-creators.be
Burgelijke staat: gehuwd – 3 kinderen
Profiel
In Bart Van de Cloot vindt u een gedreven en leergierig persoon met meer dan 20 jaar ervaring in horeca, events en online marketing. Drie functies in één, met maar één doel: hij wil uw bedrijf doen groeien.
- Als projectmanager horeca verhoogt hij de rendabiliteit van uw onderneming.
- Als projectmanager events organiseert hij uw bedrijfsevent tot in de perfectie van a tot z.
- Als projectmanager online marketing coördineert hij uw online marketingacties en volgt ze op.
Opleiding
Studies
- 2014 -2016: Syntra – Webdesigner in avondschool
- 1998-2001: Graduaat bedrijfs- en arbeidsorganisatie Horito Turnhout
Thesis: operationele manual pilot store Wok A Way-concept
- 1987-1991: Diploma A2 Hotel, behaald aan KTA Turnhout
- 1985 – 1987: ASO in het Sint-Jan Berchmanscollege in Malle
Bijscholingen
- Win 98 en Office: Attest van Korte Opleiding
- Commerciële onderhandelingstechnieken
- Succesvolle restaurantkaart opstellen
- Office 97 – 2003
Werkervaring
Van augustus 2016 – nu: aan de slag als freelance projectmanager events – horeca – online marketing bij eigen bedrijf Beeldtaal.
- Projectmanager bij online agency
- Webmaster
- Webdeveloper
- Organiseren van events
- Aansturen designers, developers en tekstschrijvers bij het ontwikkelen van websites en apps
- Briefing en begeleiding van freelance developers voor tal van projecten …
Januari 15 tot juli 2016: Webdeveloper bij Monkeys At Midnight
- Onderhouden bestaande websites in WordPress, html en Joomla
- Maken van nieuwe sites in WordPress en Joomla
Mei 2000 tot januari 2015
- Medeoprichter TasTE! cvba, restaurantmanagement en development
- Ontwikkelen van restaurantconcepten in eigen beheer en voor derden
- Uitbaten van een aantal van die restaurantconcepten
- F&B manager:
- Operationeel superviseren van de restaurantmanagers en onderhandelen met leveranciers
- Begeleiden van de chefs en / of barmanagers in het halen van de targets qua food en beveragecost
- Voorbereiden en uitvoeren cateringpartijen en events
- Restaurantmanager van Wok A Way Antwerpen
- Implementeren en controleren preventief onderhoud schema
Van | Tot | Bedrijf | functie |
Augustus 2016 | Nu | Beeld-taal bvba | Freelance support horeca, events en online marketing |
Januari 2015 | Juli 2016 | Monkeys At Midnight | Webdeveloper |
Mei 2000 | Januari 2015 | TasTE! | F&B en operations |
Januari 1999 | April 2000 | P&D catering | Unitmanager bedrijfsrestaurant |
Januari 1997 | December 1998 | Eurest | Unitmanager gezondheidszorg |
November 1995 | December 1996 | Klinik Wartenberg Duitsland | Kok |
Januari 1995 | November 1995 | E10 Hoeve | Chef de partie |
April 1994 | Januari 1995 | Lopend vuurtje | Hulpkok |
Augustus 1993 | April 1994 | BP truckstops | Kok / shiftverantwoordelijke |
Vaardigheden
Talenkennis
Begrijpen | Spreken | Schrijven | Lezen | |
Nederlands | Uitstekend | Uitstekend | Zeer goed | Zeer goed |
Frans | Goed | Redelijk | Redelijk | Redelijk |
Engels | Goed | Goed | Goed | Goed |
Duits | Goed | Goed | Redelijk | Goed |
Algemeen
Office 365, G-Suite, Windows, Open Office
Planningstool
Workast, Trello, Microsoft Planner, Teamleaderprojecten
Communicatie
Slack, Outlook, Gmail
Media
Soapbox, Wistia, Fotor.com, Canva.com, Photoshop, Illustrator, Acrobat
Web
WordPress, Joomla, Drupal, html, css
Vrijwilligerswerk
- Antwerp diner: 5 jaar begeleiding chefs in het maken van de menu’s, volledig dossier van sponsoring Food, zorgen voor aanlevering van de gesponsorde goederen, zorgen voor demo’s door de chefs in Hotelschool
- 10 miles Malle: website en coördinatie foodstands tijdens event