Nadat we een training kregen in hospitality van een erkend trainingsbureau, bleven we op onze honger zitten. We hadden wel wat bruikbare tips gekregen maar de resultaten bleven uit.

Toen we bij Kevin Strubbe uitkwamen en hij zijn eerste opleiding gaf, zag ik bij de cursisten na de inleiding al dat het goed was. Iedereen was geboeid vanaf de eerste minuut en bleef dat de rest van de dag.

Hij spreekt de taal van de horeca en dàt is het grote verschil met de opleiding die we voorheen hadden gekregen.

Kevin is een persoon die je gelooft. Omdat hij het uitstraalt maar vooral omdat hij weet waarover hij spreekt. Hij komt uit het vak, ademt het vak en weet het op de koop toe heel geloofwaardig over te brengen.

Tijdens de opleiding is er een goede afwisseling tussen weetjes, concrete voorbeelden, rollenspelen en videofragmenten. Hierdoor houdt hij zijn publiek heel dichtbij en zijn er steeds AHA-momentjes.

Onze medewerkers zijn mee in zijn verhaal en geloven erin dat ze met de handvaten die hij aanreikt concreet iets kunnen veranderen en dat vertaald zich rechtstreeks in onze restaurants.

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die zélf ergens in geloven betere resultaten boeken als mensen die klakkeloos opgelegde taken voltooien: en daarom is Kevin voor ons de ideale trainer.

 

Catherine Cossement

Hospitality – People – Recruitment – Training – Smile

Otomat

https://otomat.be/