Waarom is Re-Connect super als geschenk voor medewerkers?

Wat een rotjaar is 2020 geweest! Het menselijke contact tussen de collega’s werd tot het minimum beperkt. Fysieke live meetings werden vervangen door afstandelijke Zooms waar de mogelijkheid om eens fijn bij te kletsen beperkt bleef. En dat terwijl het onderlinge contact zo belangrijk is voor een bedrijf. Ben je op zoek naar een alternatief en vooral menselijk geschenk voor medewerkers? Dan raden we je een Re-Connect training en coaching aan.

De naam zegt het eigenlijk helemaal zelf. De Re-Connect training en coaching helpt je medewerkers opnieuw het positieve in het werk en in elkaar te vinden. Re-Connect werkt aan een fijne Good Vibes Only-verbinding tussen medewerkers, werkgever en medewerker, medewerker en klant, …

Veeg de spons over dat akelige 2020! Laten we gaan voor een positief 2021 vol collegiale verbinding!

Re-Connect als geschenk voor medewerkers

Wil je meer verbinding in je bedrijf, en die verbinding ook duurzaam integreren? De Re-Connect training en coaching van Hospitality Creators is de beste weg ernaartoe.

  • Re-Connect verhoogt de motivatie van je medewerkers – zoals je weet dé motor van je succes.
  • Je werknemers nemen spontaan de verantwoordelijkheid op voor hun taken en gedrag.
  • Ze werken effectiever samen en dat maakt ze nog bekwamer.

Bied Re-Connect aan als geschenk voor je medewerkers. Deze training zal zoveel meer effect hebben dan een reep chocolade, een mand vol lekkernijen of een verwendag. Want het effect ervan blijft duren.

Hoe pakken we Re-Connect aan?

  1. Non-verbaal

Veel werknemers hebben het moeilijk gevoelens en problemen onder woorden te brengen. Anderen kunnen hun problemen dan weer zeer goed wegpraten. Om aan alle soorten mensen tegemoet te komen kiest het team van Hospitality Creators voor een non-verbale aanpak. We richten ons op voelen en ervaren en maken gebruik van beeldend materiaal om de groepsdynamiek te bevorderen.

  1. Verbindende communicatie

We leren je medewerkers verbindend te communiceren. Want dat is de meest krachtige, effectieve en respectvolle manier om met elkaar om te gaan. Een echt geschenk voor werknemers want het stelt hen in staat op te komen voor wat zij belangrijk vinden. Tegelijk houden ze ook rekening met de ander. Ze slagen erin problemen te bespreken en oplossingen te vinden die iedereen tevreden stellen.

  1. Sociale cohesie

Een derde krachtige instrument waaraan we werken is de sociale cohesie. Die ontstaat onder meer doordat de collega’s allerlei zaken met elkaar delen. Daardoor identificeren ze zich met elkaar, groeit hun onderlinge verbondenheid en dialoog. Alweer een effectief geschenk voor werknemers.

Re-Connect training en coaching praktisch

  • De Re-Connect training (1,5 dag) richt zich op individu en groep. Met gegarandeerd snelle resultaten op korte termijn.
  • De Re-Connect coaching (1.5 dagen + 4* 0,5 dag) focust op positieve verandering en procesmatige resultaten op langere termijn.

Afspraak of meer info over Re-Connect training en coaching?

Gun je werknemers dit verbindende geschenk. Je bedrijf zal er alleen maar succesrijker door worden, want je stimuleert je beste kapitaal. En dat blijven je werknemers.

Heb je nog vragen? Neem zeker contact met ons op. We beantwoorden ze graag.

Alles over Re-Connect in een handige pdf? https://hospitality-creators.be/wp-content/uploads/2020/05/pdf-info-re-connect.pdf.

Ook deze blog vertelt er je alles over.

Ook geïnteresseerd in 5 gratis tips om je klantentevredenheid de hoogte in te krijgen?

Met Re-Connect heb je een super geschenk voor medewerkers in de hand.